TILAUS

EOM-JALKAPALLOLEHTI VEIKKAUKSEN ETUASIAKKAILLE ENTISTÄKIN EDULLISEMMIN!

Tilaa itsellesi kotimaisen jalkapallon erikoislehden vuosikerta, nyt saat Veikkauksen etuasiakkaana lehden erityisen edulliseen hintaan! Saat lehdestä laskun kotiisi ja eräpäivä laskussa on turvallisesti lehden ilmestymisen jälkeisenä aikana. Voit tilata jalkapallon oman erikoislehden myös lahjaksi läheisellesi! Vuonna 2018 käsittelemme jälleen kattavasti kotimaista jalkapalloa maajoukkueista aina alasarjojen syövereihin saakka. Tervetuloa mukaan rakentamaan yhdessä suomalaista jalkapallokulttuuria!

Hinnoittelu:

Normaali vuosikerta 6 numeroa, hinta 37,5 € (sis. alv 10%)

Veikkauksen etuasiakkaat: alennus vuosikerrasta 20 %
Veikkauksen hopea-tason asiakkaat: alennus vuosikerrasta 30 %
Veikkauksen kulta-tason asiakkaat: alennus vuosikerrasta 40%

Saat oikean etukoodin käyttöösi kirjautumalla sisään Veikkauksen etuasiakassivustolla: https://www.veikkaus.fi/fi/etuasiakas#!/2018-eaetu-eom-jalkapallo-lehti ja kopioimalla koodin EOM-kampanjasivun vasemmasta reunasta.

Jos et ole Veikkauksen etuasiakas (etkä halua sellaiseksi rekisteröityä) niin voit tehdä normaalihintaisen tilauksen täältä.

HUOM! Tilatessa ulkomaille tulee tilaushinnan lisäksi maakohtainen postimaksu per lähetys. Postimaksu laskutetaan vuosikertatilauksen yhteydessä kokonaisuudessaan. Katso postimaksuarvio.

Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaamalla lehden vahvistan lukeneeni ja hyväksyväni toimitusehdot.