Vaivatonta varainhankintaa

VAIVATONTA JA AUTOMAATTISTA VARAINHANKINTAA!

Nyt voit hankkia seurallesi tai joukkueellesi vaivattomasti lisätuloja EOM-jalkapallolehden avullla. Seuran ei tarvitse ostaa lehtiä itselleen etukäteen joten yhteistyö ei sido seuran tai joukkueen rahoja, yhteistyöstä tulee vain tulovirtaa.

EOM-seurayhteistyömallissa varainhankinta on mukavaa ja vaivatonta. Myytävä tuote liittyy lapsen harrastukseen oleellisesti ja on sitä kautta myös ostajalle mieluinen tukimuoto. EOM maksaa jokaisesta seuran/joukkueen kautta tulleesta vuosikertatilauksesta (2019 6 nroa, a' 37,50 €, sis. alv 10%) 5 € lyhentämättömänä. Bonuksena EOM maksaa jatkuvista tilauksista aina joka vuosi 2 €/tilaus, eli saatte jatkossa automaattisesti tuloa kerran tehdystä myyntityöstä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: tero@eom.fi ja puh. 0409311550.

SEURAYHTEISTYÖTILAUKSET

 

Teemme yhteistyötä jalkapallokulttuurin vahvistamiseksi suomalaisten jalkapalloseurojen ja joukkueiden kanssa. Tällä hetkellä olemme läheisesti yhteistyössä useiden seurojen ja joukkueiden kanssa. Kun tilaat lehden jonkin yhteistyöseuran tilaussivun kautta, tuet samalla seuran tai joukkueen toimintaa. EOM lahjoittaa normaalista tilaushinnasta joukkueelle suoraan osan tilaushinnasta (kts. tilausvaihtoehdot)!

Tervetuloa tukemaan oman seurasi jalkapallotoimintaa ja varmistamaan itsellesi samalla laadukasta lukemista suomalaisesta jalkapallosta suoraan omaan postilaatikkoon! Seurasi ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet yhteistyöstä joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallon erikoislehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen. Seurasi kannattajat voivat tilata lehden itselleen ja halutessaan myös lahjaksi.

EOM lahjoittaa jokaisesta seurakoodilla tehdystä tilauksesta seurasi toiminnan tukemiseen 5 € per tilaus. Tule siis mukaan tilaamaan ja tukemaan omaa joukkuettasi!