REKRYTOINTI

Tule mukaan futiskulttuurin sisäpiiriin!

EOM-jalkapallolehden tarina sai alkunsa 15.12.2016 – 20.1.2017 aikavälillä toteutetun joukkorahoituskampanjan voimin. Alusta saakka olemme olleet jalkapallokannattajien sanansaattaja, tehden EOM-jalkapallolehteä, EOM TV:tä ja Sanansaattajat-podcastia rakkaudesta lajiin ja vapaa-aikaa säästämättä.

Nyt etsimme valtakunnallisesti lisää intohimoisia kotimaisen jalkapallon ystäviä, jotka ovat halukkaita liittymään Suomen ainoan jalkapallolehden toimittaja- ja avustajakaartiin! Käynnistämme kaudelle 2018 nettisivuillamme Veikkausliiga-osion, jossa käymme läpi jokaisen paikkakunnan kaikki ottelut sekä otteluennakoiden että otteluraporttien muodossa. Tule mukaan tekemään kaikkien aikojen Veikkausliiga-kautta!

Onko sinulla sana hallussa? Kiinnostaako sinua päästä kurkistamaan ottelutapahtumien kulissien taakse ja kirjoittamaan oman kotikaupunkisi Veikkausliiga-kaudesta? Ota siis yhteyttä nyt tai ilmianna kaverisi joka sopisi tehtävään!

Laita meille oheisen lomakkeen avulla tietoa minkä joukkueen/joukkueiden (jos useita, mainitse lisätiedoissa) otteista haluaisit kirjoittaa. Voit myös soittaa tai laittaa viestiä/sähköpostia ja kysyä lisää. Ollaan yhteydessä!

Kimmo Muttilainen, päätoimittaja

kimmo(at)eom.fi
Puh. 050 494 8797