Uutiset

Kaarinan Pojat ja EOM paiskasivat kättä monipuoliselle yhteistyölle

 

Vuoden Urheiluseuraksi valittu Kaarinan Pojat ry on solminut sopimuksen yhteistyöstä EOM-jalkapallolehden kanssa. EOM on ainoa valtakunnallinen aikakauslehti, jossa kirjoitetaan puhtaasti suomalaisesta jalkapallosta. Lehti keskittyy aihevalinnoissaan niin juniori- ja harrastejalkapalloon kuin huipputason futikseen sukupuolesta riippumatta.

Yhteistyön myötä EOM-jalkapallolehti tulee näkymään voimakkaasti tulevan kauden kotiotteluissa. Lisäksi EOM lanseeraa KaaPo-tukitilauksen, jossa jokaisesta KaaPo-tilauskoodilla tehdystä EOM-jalkapallolehden vuosikertatilauksesta 20 % tilittyy lyhentämättömänä KaaPon hyväksi. Kertyneet varat käytetään KaaPossa lyhentämättöminä juniorityön tukemiseen ja tarkoin valittuihin kohteisiin.

 

KaaPon ja EOM:n välinen yhteistyö ei rajoitu pelkästään varainhankintamalliin, sillä EOM toteuttaa ja tuottaa myös KaaPon edustusjoukkueen tulevan kauden kotiotteluiden videoimiset suorana lähetyksenä. Kaikki 11 kotiottelua kuvataan YouTubeen, ja otteluita on mahdollisuus seurata netin välityksellä, mikäli on estynyt saapumasta paikan päälle. Ottelulähetykset koostuvat ennakko- ja jälkistudioista sekä itse ottelusta, joka selostetaan suorana lähetyksenä.

– Seuran näkökulmasta yhteistyö auttaa osaltaan meitä viemään ottelutapahtumaa seuraavalle tasolle, tuomaan kumppaneitamme ja seuraa entistä paremmin esille, ammattimaistaa toimintaamme ja mahdollistaa myös etä-KaaPolaisten aiempaa aktiivisemman osallistumisen. Olen ja olemme syntyneeseen yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä, KaaPon toiminnanjohtaja Kim Ekroos kertoo.

-Ottelulähetykset eivät kuormita KaaPon taloutta, vaan halusimme tarjota juhlavuottaan viettävälle seuralle uuden palvelun. Lähetykset toteutetaan yhteistyökumppaneiden avulla, joita on kertynyt jo mukavasti. Vielä mahtuu yrityskumppaneita mukaan juhlistamaan KaaPon juhlavuotta ja näkymään uudella tavalla, joten kannattaa olla rohkeasti yhteydessä, EOM-jalkapallolehden päätoimittaja Kimmo Muttilainen kertoo.

 

Lisätietoa KaaPon kanssa toteutettavasta seurayhteistyöstä löytyy nettisivuosoitteesta eom.fi/seurayhteistyo. KaaPon hyväksi tehtävät tilaukset hoituvat myös samasta osoitteesta. Mikäli haluat yrityksellesi näkyvyyttä ja tulla mukaan tukemaan KaaPon kotiotteluiden videoimista, ota yhteyttä puhelinnumeroon 050–4948797.