Uutiset

#Alasarjapäivä: EOM-TV jalkautuu alasarjafutiksen pariin

EOM-jalkapallolehti vierailee käynnissä olevalla jalkapallokaudella myös alasarjaotteluissa. Nyt haluamme tietää missä on paras meininki niin kentällä kuin sen reunoilla? Missä maistetaan parhaat matsimakkarat? Missä seurassa tehdään asioita ammattimaisesti, sarjatasosta huolimatta?

Haastamme nyt juuri Sinut ilmiantamaan edustamasi tai kannattamasi seuran. Kuulemme mielellämme miksi juuri sen kotiottelusta ja seurasta laajemminkin kannattaa tulla tekemään EOM TV-dokumenttia.

Tiedämme, että suomalainen jalkapallokulttuuri elää ja voi hyvin alasarjoissa. Siksi haluamme olla välittämässä sitä aitoa jalkapallohenkeä myös muille. Saavumme paikan päälle videokameroiden kera ja teemme ottelutapahtumasta ja seurasta videon, jonka julkaisemme kanavissamme.

Valitsemme hakemusten perusteella muutaman ottelun, jossa vierailemme elo-syyskuun aikana. Kriteerinä on se, että ottelun pitää olla korkeintaan Kolmosen tasoinen, mutta alarajaa ei ole.

Otamme valintoja tehtäessä huomioon esimerkiksi seuraavat seikat:
– ottelun pelilliset lähtökohdat ja merkityksen
– ottelutapahtuman viihteelliset arvot
– ottelu-, yleisö- ja taustafasiliteettien järjestelyt
– paljonko yleisöä on odotettavissa ottelua katsomaan ja
– onko kenties jotain normaalista poikkeavaa suunniteltuna kyseiseen otteluun

 

Hakemuksen voi lähettää joko alasarjajoukkueen kannattaja tai sitten seuran virallinen taho.

EOM-jalkapallolehti kirjoittaa ja tekee juttuja suomalaisesta jalkapallosta ja laajat ala- ja harrastesarjat kuuluvat ehdottomasti isona osana suomalaiseen jalkapalloon!

Vapaamuotoisia hakemuksia (tekstimuotoinen, videohakemus) voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen toimitus(at)eom.fi 22.8.2018 saakka. Videon voit ladata myös EOM-jalkapallolehden Facebook-sivuille.

Jokainen hakemus saa vastauksen – oli sitten päätös myönteinen tai kielteinen.

Tehdään yhdessä suomalaista jalkapallokulttuuria!

Seuraa haun kehittymistä EOM-jalkapallolehden sosiaalisen median kanavissa, aihetunnisteella #alasarjapäivä.

EOM toimitus
toimitus(at)eom.fi