Uutiset

EOM-jalkapallolehteä saa nyt myös digitaalisessa muodossa!

Toista vuottaan ilmestyvä suomalaisen jalkapallon erikoislehti EOM ilmestyy jatkossa myös digiversiona. Siirtymisessä digiin kuunnellaan lukijoilta saatua palautetta.

“Olemme saaneet monilta lukijoilta palautetta, että olisi kiva saada lehti tilatuksi digimuodossa. Päätimme tarttua härkää sarvista ja vastata heidän toiveisiinsa”, EOM-lehden päätoimittaja Kimmo Muttilainen sanoo.

Digiversion avulla on mahdollista tehdä lehden tilauksia, mutta myös ostaa irtonumeroita.

“Tämä antaa oivan keinon uusille lukijoille tutustua lehteemme. Uskomme, että tämä madaltaa kynnystä saada uusia tilaajia, kun pääsee ensiksi tutustumaan irtonumeron kautta sisältöömme”, Muttilainen kertoo.

Kuluvana vuotena EOM ilmestyy kaikkiaan kuusi kertaa. Viides numero ilmestyi 12.10.2018 ja kuudennen vuoro on joulukuun puolivälissä. Ensi vuonna EOM ilmestyy jälleen kuusi kertaa ja luvassa on myös uutta ja yllättävää.

“Jotta pystymme kantamaan nimemme mukaista slogania “Eteenpäin on menty” ylpeydellä, on meidän panostettava nyt ja jatkossakin kehittymiseen. Ensi vuosi tuo tullessaan jälleen uusia juttuja suomalaisen jalkapallokulttuurin kehittämiseksi”, Muttilainen lupaa.

Pääset tutustumaan EOM:n digilehteen tämän linkin kautta.