Uutiset

EOM ja Veikkaus tiivistivät yhteistyötään

Suomalaisen jalkapallon sanansaattaja, jalkapallolehti EOM ja Veikkaus ovat jatkaneet jo viime vuodelta alkanutta yhteistyötään. Veikkaus tarjoaa nyt etuasiakkailleen tuntuvia etuja tämän vuoden tilaushinnoista.

Kaikki etuasiakkaat saavat 20 % alennuksen EOM-jalkapallolehden vuosikertahinnasta, mutta kulta-asiakkaan etu on jopa 40 % ja hopea-asiakkaan 30 %. Tämän vuoden vuosikerran tilaushinnan normaalihinta on 37,5 euroa. Näin ollen etuasiakkaalle jää maksettavaksi vuosikerrasta 30 euroa. Hopea-asiakkaan hinta on 26,25 euroa ja kulta-asiakkaan 22,50 euroa. Tämän vuoden vuosikerta pitää sisällään kaikkiaan kuusi numeroa.

Hyödynnä oma etusi ja tue suomalaista jalkapallokulttuuria! Jos olet jo tilannut EOM-jalkapallolehden itsellesi, voit hyödyntää edun tekemällä lahjatilauksen läheisellesi.

Katso oma etuasiakaskoodisi Veikkauksen etuasiakas-sivuilta kirjautumalla sisään: https://www.veikkaus.fi/fi/etuasiakas#!/2018-eaetu-eom-jalkapallo-lehti

EOM on suomalaiseen jalkapalloon erikoistunut aikakauslehti, joka kirjoittaa A-maajoukkueesta ja Veikkausliigasta aina alasarjoihin ja junioreihin ikään ja sukupuoleen katsomatta.